frajla.info

7.jpg

frajla.info

Muzika za venčanje

muzika za svadbu


Odabir dobre muzike je garancija dobre atmosfere i dobrog provoda, ali na šta treba obratiti pažnju pre nego što angažujete bend...

Opširnije...

Zara: Torbe za proleće/leto 2011.

torbe


Pogledajte torbe iz ženske kolekcije superpopularne španske modne kuće Zara za sezonu proleće/leto 2011.

 

Opširnije...

Preživeti sopstveno venčanje

vencanje

Dogovorili ste se: venčaćete se. U euforiji zbog toga izvrtite sve brojeve iz imenika i obavestite sve o tom sudbonosnom događaju. Najčešće tek onda počnete da se suočavate sa realnošću.

Opširnije...

Killah cipele za proleće-leto 2011

cipele


Kolekcija u znaku neizbežnih prugica i egzotičnih uzoraka.

Opširnije...

Kupaći kostimi Victoria’s Secret 2011.

kupaći

U ekskluzivnoj kolekciji jednog od najpoznatijih proizvođača donjeg veša raznolikost i izraziti seksipil su glavne odlike kolekcije.

Opširnije...

Vodič za srećan brak

srećanbrak


Fizički dodir neophodan je za preživljavanje. Potrebna su vam četiri zagrljaja na dan da biste preživeli, osam da biste se održali i 12 da biste napredovali.

Opširnije...

Šta muškarci prvo primete na ženama?

šta muskarci primete na ženama

Iako većina žena, pa i većina muškaraca smatra da muškarce na ženama privlače grudi, noge i guza, istraživanje sprovedeno na Mančester Univerzitetu pokazalo je da možda i nije baš tako.

Opširnije...

Zašto je zdrav zeleni čaj?

zeleni čaj

Zeleni čaj dobija se obradom listova čajne biljke Camellia sinensis – visokog žbuna sa sitnim, sjajnim, nazubljenim listićima. Biljka se obrađuje parom i suši na vazduhu da se ne bi uništili enzimi.

Opširnije...

Koliko stvarno košta venčanje

koliko košta venčanje

Najtačniji odgovor je – zavisi. Pre svega zavisi od toga koliko ćete zvanica pozvati, u kom restoranu ćete praviti venčanje, kakav meni ste izabrali, da li se kupuje ili iznajmljuje venčanica…i još mnogo toga.

Opširnije...

Zdrava hrana za zdravu kožu

mango


Zdravlje na usta ulazi. Ono što jedemo oslikava se na to kako izgledamo i kako se osećamo. Neke namirnice su dobre za zdravlje naše kose, neke za unutrašnje organe, neke za raspoloženje, a evo kojim namirnicama možete uticati na zdravlje i lepotu svoje kože.

Opširnije...

Strana 37 od 45