frajla.info

3.jpg

Uradi sam

Novo lice crvenog laka

11

Ako želite da postignete poseban efekat na noktima možete to da uradite i sami, bez pomoci manikira.

 

Opširnije...

Kako da čistite dom uz pomoć namirnica koje imate kod kuće

spremanje kuce

Nameštaj ćete najlakše ispolirati maslinovim uljem, sunđere za pranje dezinfikovaćete pomoću soli, limun će osvežiti vaš dom, a zrno kafe najbolje upija mirise iz frižidera.

 

Opširnije...

Devet "uradi sam" recepata za lepotu

lepota, nega koze


Zamenite skupe proizvode za negu lepotu pune konzervanasa jednostavnim receptima koji će vam omogućiti da napravite spa centar u svojoj kući.

Opširnije...

Savršeni crveni nokti

noktiNegovani i uredni nokti zrače diskretnim luksuzom. Ako su Vaši nokti različite dužine, ujednačite ih turpijom, kada su crveni nokti u pitanju, sve duže od par milimetara od jagodice prsta može da izgleda zastarelo.

Opširnije...

Uklonite mrlje i pege sa lica!

lepotaVaša koža je prekrivena mrljama kojih se nikako ne možete osloboditi? Bez brige, nama problema koji se ne može rešiti. Sami napravite losion od peršuna koji će u veoma kratko vreme uspešno otkloniti vaš problem.

Opširnije...

Napravite mašnice za cipele

cipele

Pogledajte kako da napravite mašnice za cipele...

Opširnije...

Kućni pedikir: Blistava stopala u samo 5 koraka

pedikir


Svoja stopala lako možete da negujete i same. To će vam prijati, a noge će vam uvek biti uredne i lepe. Naravno, ako redovno sledite uputstva Lepe Mastilović, kozmetičarke, i ne radite više od onoga što ona savetuje. Dakle, ne lečite same kurje oko, urasle nokte, žuljeve... Za to morate kod stručnja [ … ]

Opširnije...

Izbelite zube pomoću jagoda

jagoda


Ako nikada niste verovali komercijalnim sredstvima za izbeljivanje zuba a volite jagode, onda ćete možda želeti da isprobate ovu potpuno prirodnu tehniku za izbeljivanje zuba. Metod izbeljivanja zuba sa jagodom je brz i jeftin.

 

Opširnije...

Strana 1 od 2